Tankar kring dettaDetta sätter många tankar, Ledsamhet och ilska. Jag hoppas det inte är sant. Så här får det verkligen inte gå till. Det var med tårar i ögon jag hörde på detta idag på radion.. Man vet inte vad man ska tro om vården. Det enda jag vet är att hos pappa har det varit bra men man får ju väldigt jobbiga tankar kring detta. Jag hoppas att det inte finns folk som får lida i Leksands kommun..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Du har tur, om allt är bra, där din far är. Många anhöriga berömmer "sin" vård, men litar på vad personalen säger. Man bör vistas på boendet längre stunder och ofta. Se personalens sätt mot de övriga patienterna, hur de matar, hur de pratar, tar de kontakt med patienten annat än vid nödvändig vård, mm. Många besökare är koncentrerade på sin far/mor/make/maka och ser inget annat. Ofta gör personalen endast det absolut nödvändiga och det med väldig fart. Det är väl ok, men bra vård är mycket mer.

2012-02-15 @ 11:45:46
Postat av: Tobias

Jag tycker att det är bra att jag fick en komentar för det saknar jag lite;)

Jag måste hålla med om det du skriver att vården inte kanske är den bästa överallt och ska man gå in på vården i helhet så behövs det mer personal så att det hinns med mer vårdande. Så det inte bara blir en förvaring av dom drabbade...

2012-02-15 @ 16:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0