Över en vecka har rullat

Hallå på er..
Över en vecka har rullat på.  Jag har varit med min älskade sambo till Finland och gjort det landet osäkert ett tag. Vi hade en underbar och trevlig resa dit med många skratt. Efter i Måndags , då vi kom hem så har jag varit så trött och sovt dåligt. Alldeles för lite sömn men i dag så skulle jag ha sovmorgon. Men då väckte min älskade sambo mig efter 7 timmars sömn. Okej jag fick ta ikapp några timmar men jag känner mig ganska sliten än..
Ja vad har hänt mer denna vecka. Jo pusselbiten har kommit på plats och den är färdig.

Jag har haft lite design för mig på jobbet. Jag vill utvecklas både som lackerare och inom snickeriet. så jag har snickrat och målat detta själv i egen tappning och design.
Jag tycker att det varit jätte kul att leka för egen del och ta fram något eget. Idag ska jag sjö sätta båten. För snart är den tiden här som jag längtat så efter. Den tiden då jag kan ta mitt spö och bara få vara. Låta tankarna vandr och njuta av livet.

Vi hörs snart igen...


20de april

Jaha då var man ett år äldre.. Usch nu är man 30 då... Jag vaknade i morse med mina barn sjungande i fotändan av sängen med kaffe och härlig choklad kladdkaka.. Vilka underbara små änglar man har.
I Onsdags var vi och hade föreläsning i Rättvik och på förmiddagen ringde sveriges radio dalarna och ville att jag skulle vara med och prata lite om föreläsningen. Det var det läskigaste jag gjort. Det var väldigt svårt att bli intervjuad på telefon. Föreläsningen tyckte jag gick bra men dagen efter var jag su uttömd på allt så skallen var helt tom och jag var aldeles konstig och super tröt psykisgt.. Helt sjukt vad jag var seg i kolan.

Idag ska jag städa lite och åka och handla för min faster ska komma och bo här. Hon ska ta hand om våra hundar medans vi åker iväg en sväng till Finland på en kryssning. Det ska bli underbart att få komma ut lite. Det händer kanske en gång per år att jag och min älskade sambo kommer ut ett par nätter själva tillsammans.

Nu siktar vi framåt vid 30 bhörjar livet;)

Kramar på er så höres vi snart igen

Denna vecka

Vad har hänt denna vecka?


Fått på sommardäcken på bilen! Nu är sommaren snart här. Yes!Håller på med världens största pussel och vad det ska bli får ni se när det är färdigt;)

Annars har det inte hänt så mycket jag håller på med allt inför sommaren bl.a veden som måste in etc etc....
Jag filar även på föreläsningen som vi ska ha i Rättvik på kulturhuset den 18 april Kl: 18.30-20.30. Finns mycket som man vill ha med men man får ta det man tycker är viktigast. Sista fin putsen blir på Måndag tillsammans med min kära bror.

Vi hörs snart igen.. Ta hand om er!


Påsk

Hej på er!
Hoppas ni haft en bra påsk. Själv har jag haft det bra och hållt på med veden och pysslat på tomten tillsammans med min kära sambo. I morgon kommer annonsen för våran föreläsning i Rättvik den 18de April. Den kommer i Rättviksnytt och jga har redan börjat gått igenom lite nytt matrial kring demens som vi eventuellt kommer att ta upp i mån av tid. Sedan har jag och Linda beställt en kryssning som det bär av på. Det ska bli så oerhört skönt att komma ut på något igen tillsammans. Det är ju så långt mellan gångerna vi kommer ut. Annars har det inte hänt så mycket. Jag jobbar och livet rullar på!
Man har ju mycket i tankarna men att sitt och beklaga sig över hur jobbigt allt kan vara ibland är något som kan bli jobbigt att läsa om  i längden för alla har vi ju jobbiga dagar även om jag inte alltid säger det. Fick en riktig down vända här i helgen då jag satt och titta på kort på pappa. Något som vart väldigt frustrerande och jag ville bara sluta tänka på allt men det gick inte. Så jag och Linda satt oss och tittade på en komedi för att försöka lätta upp humöret men det fungerade väl så där kan jag säga.
Men ibland blir det så där och man känner sig väldigt nere och ibland är allt jätte bra. Det är något jag lärt mig hantera ganska bra trots fler bakslag.

Skriver lite mera kring föreläsningen i veckan här...

På åter seende... Kramar...

underbara barn

Finns det något bättre än när ens barn kommer och kryper upp i knät och säger -pappa jag älskar dej?
Igår satt jag och myste med mina barn och tänkte på hur det var när jag var liten och pappa lyfte upp mej och satte mig på bordet i köket. Han sa alltid -Det bästa vi har det sätter vi på bordet och så lyfte han upp mig. Jag var alltid så stolt och vart så glad när han gjorde de.
Nu väntar jag på att det ska bli påsk så jag äntligen kan åka ut och fiska igen. Fick höra idag att sjön är öppen vid sommarstugan. Hela långa vintern har jag gått och väntat på detta och drömt mig bort till dom härliga varma sommar dagarna som jag och min kompis har suttit och fiskat och diskuterat. Det är så skönt att jag har en sådan vänn. En vänn som alltid finns där och när det är jobbigt så lyssnar han.

Ska åka och hälsa på pappa i morgon eller på fredag är det bestämt. Troligtvis i morgon när jag ändå ska till noret och vända.Hörs snart igen!

Tisdag

Man vaknar och slänger ett öga på termometern och ser att det är minu sju grader ute. Jag tittar ut igenom fönstret och ser atyt det ligger fem cm snö ute. Nej! Inte tillbaka med någon vinter nu. Usch och fy..
Jag funderar ofta vaje dag på hur det hade varit om pappa hade varit frisk idag. Vad hade vi gjort och hur hade livet sett ut då. Jag har ingen kristallkula att titta i hur det hade sett ut då Utan man får bara som sagt funder och tänka, Det är ju trots allt omöjlagt att få reda på hur det hafde varit.
Jag har börjat att gå igenom i mtitt lilla huvud hur jag vill att föreläsningen i Rättvik ska läggas upp. Vi får väll se det är snart dax att börja titta och skissa på den lite oxå. Nu är det som vanligt igen, jag börjar om en kvart och jag har inte plockat fram allt som ska med till jobbet men jag får väl sätta fart nu da..

Ska nog sitta lite till kvällen så det kanske blir att skriva lite då...  

RSS 2.0