jaha...

Ja ni är lite i en chock! Jag har fått ett besked som jag inte ville ha. Nu börjar jag trötna på allt tragiskat som vi har i denna släkt. Jag satt igår och tårarna rann jag ängnade mång tankar till en speciell person. Varför ska allt bli så tungt. jag blir så fruktansvärt frustrerad.......... ååhhhhhhhhhhhhhhh

God jul

Jag vill önska er alla som tittar in här en riktigt god jul!
Just nu sitter jag och funderar över hur allt blev och varför det blev som det blev! Ni ska vet att jag önskar att man orkade göra mycket mer för alla drabbade (anhöriga som sjuka) av denna sjukdom! men det kan vara svårt! Ingen kan göra allt men alla kan göra något.
Ni ska veta att det värsta jag vet är att kliva upp på en scen och prata inför folk.  Men jag har gjort det för att jag hoppas att det kan ge något. minsta lilla det ger, så får man tusen fallt tillbaka. Under året har vi varit ända uppe i Ö-vik och ända nere på Öland! Det har gett mig så mycket trotts att jag alltid är yber nervös.  Jag hoppas att nästa år blir lika givande och att jag kan ge något. Jag har många drömmar som jag vill genomföra men det kommer att ta tid och jag kommer att ge allt för att lyckas. Inget är omöjligt som Gunnde brukar säga!
Jag lovar även att efter nyår så kommer jag att avslöja en del som jag inte velat gått ut med än!
 
Så med dessa ord vill jag önska er alla en riktigt god jul....

god morgon

Ja då var det snart dax att skynda till jobbet.. Snart är det jul och livet rullar på fort fort fort. Jag hinner knapt med själv! Om det rullar på så här vid 30 års older hur gör det då vi 50? Jag hinner knappt med alla jul bestyr och allt som skall göras. Jag måste säga att ibland så är det tufft att ligga på topp ;)
Men men ska nog hinna med allt innan jul oxå ska ni se...
 
Leksands demensförening tycker jag har haft ett bra år där vi sattsat på de sjuka i år och inte bara de anhöriga.. Fler och fler medlemmar blir vi, som man kan se både som bra och dåligt. Bra för att vi blir fler i föreningen och dåligt för att förekomsten av en demenssjukdom kanske ökar. Jag tror tyvär att det kan vara så att det bara blir fler och fler. Och om 20 år d åtror jag att detta är nya folksjukdomen. Om inte ett vaccin kommer före dess vill säga.
Aj aJ Aj nu börjar det bli brottom till Jobbet ser jag.. Höres snart!
 

Tack Sakarias winberg!

Ja nu blev det så där igen. långt mellan gångerna man sitter här! Denna morgon är en funderar morgon. Jag sitter här innan jag ska till jobbet och funderar över hur allt blev som det blev med pappa. Det är konstigt att jag aldrig kommer fram till något svar. Det är tufft och jag funderar ibland på detta. Pappa skulle ha varit pensionär i ett år nu men det fick han aldrig uppleva som frisk. Jag vet att han såg fram imot det och sa att han skulle bara jaga och vara i naturen på äldre dagar.
 
Vad har hänt sen sist?
Jo jag har under hösten haft några möten med en av våra politiker här i Leksand och vi har senare fixat till ett så kallat "runda bords möte". Där jag måste säga att vi fick bra gehör och dom lyssnade och skrev ner våra synpunkter kring demensvården i Leksands kommun. Jag är glad att dom var så förståeende och tog med sig allt vi hade att prata om!
Jag vill rikta ett super TACK till Sakarias winberg som tagit sig tid med detta under hösten/vintern!

RSS 2.0