om mässan

Maten i Fokus
 
Det belv en fantastisk mässa med fler hundra besökare och mycket trevliga samtal.. Det blev även två föreläsningar som ska planeras in till våren. Mässan var mycket bra och informativ och jag tycker att flera mässor av detta slag borde planeras in. (varför inte till våren)
Denna helg har det varit full rulle och jag jobbade igår och idag har vi listat om alla fönster i huset. Så nu kan vintern komma! Annars har det inte hänt så mycket här hemma utan det är bara jobb och åter jobb som står på tapeten här. Tittar in snart igen.. Ta hand om er..
 
 

Maten i fokus

Nu sitter jag här och ska strax titt på hockey igen.. Jag är dunder förkyld och trött i kroppen. I morgon är det matmässa på brandmannen och jag tänkte ta mig dit och representera Leksandsdemensförening tillsammans med någr ur styrelsen. Det kommer att bli mycket trevligt och jag ser fram imot denna mässa.. Annars har det inte hänt så mycket. Tänker massa på pappa och det är dax att besöka honom snart bara förkylningen släpper. Försöker kurera mig. Helgen som kommer har jag mycket på tapeten då jag tänkt jobba. Ska försöka blogga lite mer men just nu mår jag ganska bra och har innfunnit mig i ett lugn och trivs med min tillvaro. Trots att tankarna far iväg till pappa ganska ofta så har jag lärt mig att leva med det.. Tror jag! Men nu har jag fått ny dator så nu kanske det blir lite mer. Jag har börjat att klippa en film som kommer att komma upp här men det blir nog till våren då mycket föreläsningsmatrial kommer finnas med i filmen och jag vill göra klart med allt inom vad föreläsningar heter innan det kommer upp här.. Tittar in under Torsdag eller fredag och berättar om mässan.. Ha det gott!

en vecka till..

Sitter och tar det lugnt vid datorn efter att ha nattat mina små älsklingar.. Har haft besök av en kompis med sina små busungar...
Har inte hänt så mycket under veckan som jag inte varit inne och bloggat. Var och hälsade på pappa och känner att det kan vara jobbigt vissa stunder. Han var glad som vanligt och jag pratade med honom en timme. Jag ser att han mer och mer skärmar av blicken och man får försöka söka ögonkotakt så jag kan få han att reagera på att jag är där. Jag jobbar på med allt som jag själv vill kring demens ämnet och har en hel del grejer på gång som jag måste förankra hos vissa personer och hoppas att jag kan berätta lite här längre fram som jag tror kan bli lite roligt och uppskattat. Vi får väll se.. Men allt tar ju sådan tid!
 

Hockey kväll

Sitter vid datorn och följer hockeyn. Var och hälsade på pappa igår och det var ganska tufft. Pappa var mycket avskärmad och blicken gick rakt fram. jag slälde mig hela tiden i hans blickfång så han skulle se mig. Han var glad och positiv som alltid och det försökte jag glädjas över.
Nu på kvällen efter jag badat mina små älsklingar så pratade jag och Tindra om farfar och hon frågade en del frågor och så. Jag försökte svara så gott jag kunde. Jag frågade om hon ville hälsa på honom men det ville hon inte. Hon ville veta mer om farfars sjukdom och jag förklarade att han glömmer saker och pratar så man inte förstår. Då säger Tindra om du får den sjukdommen så ska jag ta hand om dig och påminna dig så du inte glömmer. Sedan säger hon -För du vet ju att jag älskar dig...
Det värmde nått otroligt och jag hade svårt att hålla tillbaka tårarna. Tänk vilka underbara barn jag har..
Nej åter till hockeyn. Ska försöka skriva lite oftare men jag lovar inget;)

RSS 2.0