Inget Bollnäs:(

pga att det hände vissa saker igår så blev det inget Bollnäs.. Mycket tråkigt att det blev på detta vis men vissa saker rår man inte för. Jag har haft fullt upp idag på jobbet och dagen har rullat på mycket fort. Ikväll blir det hockey och bra ta det lugnt. Tänk vad skönt med fredag i morgon och sedan är det en efterlängtad helg.. Nästa vecka består av flera möten och mycket att fundera över men det ska bli otroligt rolig vecka med nya utmaningar..
 
Vi höres under helgaen..

Bollnäs

Idag bär det av till Bollnäs för att föreläsa.. Så nu sitter jag och laffar med en huvudvärkstablett.. Inte bra men det ska bli bättre. Jga har sagt att det blir sista föreläsningen i år som vi åker iväg och gör men man vet ju inte hur det blir;) Hade tänkt att vara hemma med familjen lite mer fram till årsskiftet och fortsätta efter jul och nyår..Men vi får väll se.. Har fått en massa förfrågningar så kan hända att det blir någon vända till.
Jag har en massa ideer som jag håller på att jobba med och har förankrat en del som jag fått väldigt positiva gen svar på. Så det är en massa saker jag pysslar med fram till vintern.
Nej dax att packa ner lite grjer upp till Bollnäs och så.. 
 
Tittar in i morgon..
 

En dröm!

Idag har vi uppfyllt en av pappas stora drömmar.. Vi har flyttat upp hans härbre till sommarstugan. Det är ett härbre som varit med honom ända sedan han var liten. Det är synd att han inte kunde vara med om detta. Det var helt underbart att få genomföra detta och få stå där med sin bror och se det på plats. Det kändes så underbart i hjärtat och inombords att få se det äntligen stå på plats..
En dröm för pappa och en dröm för mig att få uppfylla detta för min pappa!
 

Ett givande möte

Har varit haft ett mycket givande möte med Sakarias Winberg som jag kanske får tillfälle att återkomma till längre fram. Det har inte hänt speciellt mycket annars, Dagen har rullat på och jag blickar fram i mot morgondagen då jag har mycket på tapeten. Har en del fakta att ta fram och ringa en del samtal.
Jag har börjat se lite ljusare på livet och försöker att se möjligheterna istället för motgångarna. Att ha en sambo som låter mig hålla på med allt runt om kring betyder allt för mig.. Jag älskar dej LINDA!
 
Vi höres snart igen!

Tisdag

Nu sitter jag och njuter av hockeyn.. Det var ett tag sedan man fick sitta så här.. Det har inte hänt så mycket. Håller på att luska lite i olika projekt som kanske kunde hjälpa Föreningen lite ekonomiskt.
Nästa vecka på onsdag så bär det av upp till Bollnäs för att föreläsa Tillsammans med Stina-clara Hjulström och Anita Landén. Ska bli fantastiskt roligt att träffa dom igen.
Idag har jag muttrat lite för mig själv på jobbet när jag åter igen hör om demensboeendet i Borlänge. Lyssna gärna på repotaget.. Man blir ju riktigt ledsen när man hör detta.
 
Lyssna: Borlänge demensförening reagerar
 

Dålig på att blogga igen.. fy fy..

Det har inte blivit så mycket bloggande denna vecka men nu har det börjat lugna ner sig och jag sitter hemma med min dotter och kollar på tv och samtidigt öser regnet ner ute. Idag blir det en sådan dag bara vara inne och städa och pyssla. Den 26e bär det av till Bollnäs för en ny föreläsning, Jag ahr börjat funder om det är något viktigt jag vill prata om och vill lägga till. Annars har det inte hänt så mycket det rullar på och man jobbar. Jag har en del grejer på gång som jag ska i väg på tillsammans med min bror men jag vet inte om jag kan berätta något här. Vi får se när vi kommit iväg och jag vet mer kring detta.. Det blir iallafall en tur till Sthlm så mycket kan jag säga. Jag måste även säga att jag beundrar er som jobbar inom vården och orkar slita. Ni är fantastiska! Utan er så skulle vården inte fungera.. Att jobba med en demens sjuk kan ju vara fruktansvärt frustreranda. Nej dax att fortsätta med städandet men jag titar in under helgen och bloggar lite.. Har ett inlägg som är skrivet på ett papper som kom till när jag grubblade lite.. Kramar på er..

Ledig dag

Guuud vad skönt att jag blev ledig idag. Känner mig lite halv sliten i kroppen men jag drar på en förkylning som gör attman känner sig ännu hängigare.Idag ska jag och min minsta älskling hitta på något och vad det blir det vet jag inte själv äns. Jag har mycket som jag vill göra denna månad och ett projekt kommer att bli mycket spännande. Som jag ska åka och titta på. Tyvär så vet jag inte hur mycket jag får säga om detta. Så vi får se om det blir något jag kan skriva om eller inte..Jag har ju inte skrivit på några dagar och det ser jag själv som ganska positivt. Det beror mycket på att jag har mått väldigt bra och har mycket att gör så jag inte hunnit tänka så mycket. Det är snart dax att skjutsa stora tösen till skolan.. Så vi höres sanrt igen! Sköt om er..

RSS 2.0