en vanlig morgon

Det har varit en vecka som har rullat väldigt fort nu de senaste dagarna. Jag har jobbat och jobbat och igentligen skulle jag gå på semester nu men jag känner att jag måste hjälpa bolaget några dagar till. 
Just nu sitter jag på altanen och tittar ut över Siljan och njuter av en morgon snus. Snuset det är livets krydda för mig. Jag har nästan tagit bort alla laster här i livet och tycker att nått kan man få ha kvar!
Jag lade av i två år at snusa. Då åt jag som en häst istället och gick upp från 70 till 96kg och såg ut att vara släkt med michelin gubben. Sen började jag igen och nu är jag snart nere på min 70 kg igen :)
Man ska inte ta bort något man tycker om här i livet. Det är livet alldeles för kort för.
 
Jag laddar riktigt mycket inför året gäddtävling nu är det dags att få vinna! sexa två år i rad så nu är det min tur ;)
Fisket hjar utvecklats mer och mer för mig och det är min enda hobby nu för tiden. Det är en tillflykt som jag behöver när jag vill tänka och kanske sörja eller bara vara.  Jag har ju som sagt min bästa vänn som alltid är med och han är underbar att prata med när man kanske inte mår så bra!
 
jag tittar in snart igen mina blogg vänner!
 

Laggar mat och funderar

Laggar middag och funderar lite på pappa. Det är dax att göra en tur till honom snart men det tar i mot just nu. Känns lite kluvet. En del av mig vill och en del säger att jag inte orkar.. Ja ja det blir iallafall inte idag.
 
Om två veckor ganska precis så är det dax för ett besök på förlossningen och då hoppas jag att det är dax för lill killen att titta ut. Man har ju en der känslor i kroppen nu, mycket att tänka på vill jag lova :)
 
tittar in snart igen :)

pappas smultronställe

 
Det betyder så mycket för mig att ha pappas smultronställe att åka till. Nu är det sånna tider igen och jag är där ofta och njuter. Jag har fiske spöt med mig och bara njuter. När jag kommer dit och ekan glider ut igenom vassen så far tankarna igenom huvudet och jag tänker alltid på hur det var när pappa var frisk. Jag sitter där och njuter å pappa finns alltid med mig där ute på sjön. Tänk när jag var liten och pappa och jag fiskade tillsammans, det var livet de. Vi hade alltid fiske tävling han och jag. Jag började fiska som jätte liten och pappa fick sätta på masken på metspöt och han nästan aldrig fiska själv. Han fick både maska och ta av fisken åt mig! Dom tiderna värnar jag om och försöker alltid ta dom fina minnena med mig om min far...
 
Ta hand om er! hörs snart igen!

spännande

 
Nu är det inte långt kvar! Allt är klart inför att lille bror skall komma. Jag har till och med hunnit snickra en vagga till lill killen. Ska bli så otroligt roligt att få en lite kille i familjen. Det är ju bara några veckor kvar. Det är tur att man har så bra arbetskamrater som kan hjälpa en att snickra.
 
En stolt blivande pappa!
 

äntligen

 
Jag har alltid velat gjort något förutom att föreläsa. Skriva en bok eller göra en film för att visa att man är inte ensam även om det känns så många gånger när man drabbas av en demenssjukdom i familjen. Därför har jag äntligen fått i hop boken "Livet i en bubbla" en liten bok som är skriven ut ifrån min och min brors föreläsning. Dom första bökerna trillade ner i lådan i fredags och det känns så bra. Nu ska jag bara titta på hur jag ska gå vidre med detta om dom ska få följa med när jag föreläser eller hur jag skall göra :)
 
Ha det bra så hörs vi snart igen..
 

En ledig dag!

En Ledig dag denna vecka! Fantastiskt skönt men i morgon är det jobb som gäller igen. Det är full rulle med allt och jag väntar på att tillökningen i familjen ska titta ut :)
I dag bär det av till Borlänge för att träffa min kusin. Ska bli trevligt att få träffa henne igen. Jag har haft en ganska jobbig tid och inte besökt pappa så mycket som jag kanske borde men det har varit mycket hemma och jag har varit lite vilsen. Det löser sig alltid och jag har blivit ganska stark efter jag accepterat pappas sjukdom.
 
Har suttit och tittat igenom föreläsningarna till hösten och har mycket att planera under sommaren. Titta över lite power point presentationer. Det är mycket som skall gås igenom. Jag har en jätte rolig föreläsning i dec som jag ser fram imot.
 
Har haft en del saker för mig och om en vecka skulle jag tro så kommer en liten hemlighet att släppas på bloggen om allt går som det ska.. Vi höres snart igen!

Nu var det länge sedan!

Nu var det länge sedan jag var inne här och skrev. Men nu är jag tillbaka efter mycket fixande med allt här i livet. Om 5-6 veckor har vi en liten nykomling i familjen. Då jag ska bli pappa för tredje gången.
Så vad har hänt den senaste tiden. Jag har varit i farten och föreläst lite för vård och omsorgsutskottet i Leksands kommun, tillsammans med min bror. Det känndes bra att ge dom lite inblick i hur en ung anhörig har det.
 
Det har varit väldigt mycket att stå i och nu dom närmaste veckorna och jag kan inte säga att det blir mindre dom kommande. Det har varit egna snickerier och nu har jag två jobb till råga på allt. Men man vill ju vara på topp ;)
Jag håller på med en grej som kan bli intressant om det blir av. Jag hoppas det för det är en sak jag strävat efter länge.
 
Nu ska det i allafall bli ordning på torpet och jag ska titta in och uppdatera oftare......
 
Höres snart.

RSS 2.0