det rullar på

Ja här rullar livet vidare och i morgon ska jag se om jag ska slänga mig in i ett nytt projekt. Nu är vi inne i den berömda älgjakts veckan och minne går naturligtvis till min älskade far! mycket tankar och funderingar på hur det var när pappa var frisk! Jag hälsade på pappa igår och jag tror att han kände igen mig.. jag blev otroligt berörd och kände mig varm i hela kroppen. Det kändes underbart och jag lägger det i minnet, det var länge sedan jag kände mig så glad när jag gick där i från! Nu sitter jag här vid Tv:n med datorn i knät och ska bara njuta av kvällen!
 
Ni får han en trevlig kväll!
 
 

ett kort inlägg :)

sitter här med en kaffekopp och tittar ut över Siljan (Alviken). Frosten har bitit sig fast i löven och gnistrar i ljuset av den blå/lila himmeln som sträcker sig över bergen på andra sidan sjön.Vilken vacker morgon!
Idag är en ledig dag och jag ska bara skjutsa min älskade dotter till skolan och sedan ta mig en tur till leksand för att uträtta lite ärenden.
Har faktiskt i tanken att jag ska häls på min far om styrkan och orken finns där just då.
Nästa vecka kommer en mkt speciell vecka för mig inte minst med tanke på min älskade pappa men det kan jag titta in och skriva om under helgen..
 

Vanlig morgon

Sitter här vid frukostbordet med en kopp kaffe och försöker blogga från mobilen. Detta teknikens under! Sovit otroligt oroligt i natt med jobbiga drömmar så när lill-killen knorrade strax innan sex så låg jag och halv slumrade. Nej livet kan va tufft ibland och jag vet inte varför men just höst och vinter är en sådan tid för mig. Det kan vara så att jag omedvetet kopplar det till mig och pappa, vi jagade ju fågel under hösten och vintern. När jag sitter här å tänker på det så är det nästan så tårarna kommer, Det var en fin tid i mitt liv. Nej inte sitta å bli deppig innan jobbet inte. Nej dax å dra i sig kaffet å ge sig av... Höres snart igen

en natt som satt sig..

Här om natten drömmde jag en riktig mardröm som satt sig i bakhuvudet. för att göra det kort så var det någon som frågade hur många barn jag hade. Jag tittade förvånat och konstaterade att jag inte mindes. Svaret ver: -4 eller 5, jag vet inte riktigt! Var på jag får en ny fråga.. Vad heter dom då? Men jag kunde inte komma på det... Jag hade drabbats av Alzheimers i drömmen! Jag vaknade kallsvettig och visste inte alls om det var en dröm eller inte. Det var det läskigaste jag upplevt på länge. Detta har ju gjort att jag funderar ganska mycket på hur skulle jag reagera om detta skulle ske på riktigt.. Jag vet man ska ju inte gå och tänka så men hur skulle jag reagera?
Usch! Jag har ju upplevt det ur en anhörigs vinkel och skulle inte vilja utsätta mina anhöriga för samma sak...
 
Boken
 
Den finns ju som sagt var ute på solentros hemsida för beställning men även biblioteken kan ta hem den och även bokhandeln kan ta hem den om det är någon som vill få tag i den. ni kan även skriva en kommentar med er mail eller kontakt uppgifter här på bloggen om ni vill.. Jag kommer inte att godkänna dom så dom ligger uppe synliga för andra.. eller så har ni min mailadress: pliggen6@hotmail.com
 
 
nej dax för en kaffe skvätt! Sköt om er!
 
 
 

RSS 2.0