Länge sedan sist!

Nu äntligen har föreläsningen blivit till bok och finns att få tag i via denna länk http://www.solentro.se/publish/315/
Otroligt kul att fö göra något mer utav föreläsningen :)
 
Jag vet att det är långt mellan gångerna jag är in men hoppas på förståelse när man har en liten 10 veckors bebis hemma...

oj oj

Oj hur ska man hinna med allt och vara pappa samtidigt? Jag hinner knapt med bloggen längre men ska försöka ta mig lite mer tid nu på något vis.
I helgen som kommer så har jag lite pyssel framför mig, jag måste fixa klart med boken och gå igenom föreläsningen till Malung. Men jag säger som pappa sa när han var frisk "det löser sig :)". Man har ju en del bollar i luften just nu och man försöker hinna med så gott man kan, men allt blir nog bra i slut ändan.
Jag tycker mig se en del försämringar med pappa och det känns tungt. Livet han har har inte alls blivit som han ville ha det. Tänk om han hade fått varit frisk och fått pysslat med jakt och fiske nu som pensionär men denna grymma sjukdom bara slog klorna i honom och nu bara vandrar han hela dagarna. Att se positiva saker i detta är så grymt svårt!
Tänk om han hade varit med ut å fiskat med mig istället och fått upplevt saker med sin son, fått träffat sina barnbarn som frisk och förståt att han blivit farfar igen men NEJ tror inte han förstår det!
Jag skulle behövt varit dit och hälsat på snart men just nu är jag inne i en tid där jag inte orkar gå ner mig i tankar och funderingar!
 
Nu måste jag skjutsa dottern till skolan! ska försöka titta in lite oftare
hörs snart igen

RSS 2.0