Onsdag

Styrelse mötet i Tisdags var jätte bra och vi blickar fram mot framtiden. Nästa vecka föreläsning för mig och min bror men nu är det väll mest jobb på Leksands stolen som kretsar i huvudet. så da blir de till att måla;)
Har en del andra saker som jag hoppas få svar på denna veck oxå. För då då blir allt att se mycket ljusare ut..

Nej har igentligen jätte brottom och det är bästa att inte komma försent till jobbet.. Då säger chefen ajabajja så kanske man får smisk;)

söndag

Söndag och jag sitter och njuter av kaffet. En härlig förmiddag och solen bryter snart igenom. Jag har haft en morgon full av funderingar och tankar kring pappa. Suttit och pratat med mamma och hör att hon mår väldigt bra och tar det med pappa på ett annat vis än jag. Jag har en vecka med mycket kring mig. Jag måste se till att vi får lite fart på jobbet och sen är det styrelsemöte på Tisdag där jag har en del nya saker att komma med som kanske kan vara intressant för styrelsen. Hoppas jag:) Det är iallafall saker som intresserar mig.

Läste artickeln om mig i Demens forum och tyckte den vart riktigt bra. Jag måste säga att jag är ganska stot över hela Leksands demens förening. Så sträck på er styrelse medlemar. Dett är minst lika mycket om er som om mig..

Ett gott skratt

Jag kom ut på parkeringen och fick se en snut stå och skriva böter. Var schysst och riv lappen, ha lite medlidande, men han lappade ändå. Så jag kallade honom skitstövel, då skrev han ut en till!! Jävla grisjävel, sa jag..Då flinade han och började skriva ut en tredje.. Och så fortsatte det, efter ett tag så satt där en halv telefonkatalog på rutan. Då tänkte jag: Va fan, lite kul kan man ha och gick bort till min egen bil.

Veckorna bara springer iväg..

Nyss kommit hem från jobbet och haft fullt upp på jobbet i dag! Jag tycker veckorna går så fort och man hinner knapt med. Hur han pappa med när han bode här hemma? Han som låg ute på jobb större delen av veckorna.
Saknaden efter pappa dom senaste dagarna har varit enorm. Mycket tankar kring pappa har liksom poppat upp i huvudet och jag har gått in i min bubbla för stunden igen. Det är skönt att man vant sig och accepterat detta nu så man vet att man har vissa dagar som är lite neråt. Det är tur att jag har min bror att prata med då. Igår var en sådan dag. Så jag och min bror tog en tur till Insjön och åt lunch tillsammans och bara va en stund. Snackade om olika saker som bara bröder kan göra;)
Vi har även börjat titta lite mer på föredaget som vi ska hålla på Nationella anhörghetsdagen.
Så här rullar livet på och idag känns det som det är dax att träna lite för jag mår så mycket bättre då..

Ha det bra så höres vi i morgon....


Fredag

God morgon på er.. Äntligen fredag och solen skiner utan för fönstret. Jag tänkte nästan lägga in nått nytt i dag men jag har inte bestämt mig än så vi får se. Denna helg blir en hemma helg med barnen och leka med dom;) Men det är absolut det bästa som´finns. Jag tänkte jag skulle köpa hem något gott tillkvällen så jag och barnen har nått att mumsa på tillsammans.
Tänk vad många gånger debba vecka som jag har tänkt på pappa. Det är så många skaer som på minner mig om honom och det är konstigt för jag tänekr på pappa som död. För mig finns han inte kvar fast kroppen finns här. Jaja mycket snurr i huvudet blir det..

Ojojoj nu måste jag åka annars blir jag sen till jobbet!!

Hej på er...


morgon tankar

Sitter och laddar för att åka till jobbet om någon minut. Tänk vad skönt och lugnt det är den här tiden på morgonen och jag kan sitta och fundera i min ensamhet. Den bästa stunden på dagen. Sånna stunder gäller det att ta vara på;)
Jag hoppas ni får en bra dag och att ni passar på att känna efter när det är som bäst här i livet. Stanna upp och njut när ni har chansen och rusa inte bara vidare...

Onsdag det är en dag de med!

Jaha! Gud vad veckorna går.. Jag sitter och tittar igenom min och bror mins föredrag som vi ska ha. Det blir lite vemodigt och jobbigt att tänka tillbaka på den tid pappa blev sjuk. Men jag hoppas att det kan ge stöd och inblick för andra i samma situation. Jag har haft fullt upp de senaste veckorna och med allt möjligt! Jag var ju till Rättvik och träffade demenssköterskan där och det var underbart och jag hoppas vi kan hjälpa henne i framtiden som vi planerat. Jag trivs på jobbet och jag har underbara arbetskamrater som jag jobbar med. Känns skönt att jag fick jobba där och byta lite bana i livet. 

Nej nu måste jag ta hand om min kära dotter! 

ett gott skratt!!!

TÄNK OM Alla företag skulle tillverka kondomer :)
GEVALIA kondomer: När du får oväntat besök. NOKIA kondomer: Connecting people. LÄTTA kondomer: När du bestämt dig. GB-GLASS kondomer: Jag o min Magnum. ALWAYS kondomer: En renare och torrare känsla. LÒREAL kondomer: Because you´re worth it. OLW kondomer:. Nu är det dax för fredags mys. TRISS kondomer: Plötsligt händer det. MARABOU kondomer: Lite mer mmmmm ......

vilken dag...

Idag har det varit full spinning.. Har varit Till Rättvik och träffat demnessköterskan där och haft ett mkt intressant samtal som gett många nya ideer från nya synvinklar. Hoppas nu att man får lite genomfört av detta och att det blir så bra som vi har tänkt..
Efter träffen i Rättvik så bar det vidare till Leksand och där vart det en smörgås på statoil sedan vidar till min pappa på Edshult. Det uppstod en situation där som ställde till det lite i skallen för mig.. Pappa satt och pratade för sig själv när jag kom och han tittade på mej och sa hej Lennart! Sen sa han -Du ska veta att det bästa som finns är när jag min pojkar kommer hem och hälsar på. Ja vad säger man? Jo det blev naturligtvis men pappa det är ju jag Tobias... Och till svar får jag det blir nog bra det, det blir nog bra..

Han kände inte alls igen mig och ändå visste han att jag fanns.. Suck! Det rör till det lite i skallen på mej. Så vet ni nu ska jag åka och fiska och rensa skallen lite...

Om våra ideer kommer ni garanterat att få höra mer och ni i styrelsen som läser min sida jag ser fram i mot nästa styrelsemöte har mycket att berätta för er...

Vi hörs snart!

Godmorgon!!!

I dag ska jag ta en tur till Rättvik och träffa demens ssk för Rättviks kommun. För att kanske få ett framtida sammarbeta med henne! Jag hoppas även att hon fått dit ordf i Rättviks demensförening och att jag får träffa honom! Det ska bli spännande och intressant..
Jag har även önskat ett lite studiebesök på deras dagverksamhet i Rättvik. Det skulle inte var några problem som jag förstod. Jag ser fram imot denna förmiddag och hoppas den blir givande.. Jag berätter lite senar hur det varit!

Ha det bra så hörs vi senare.....

.........!

Hallå på er..
Jag vet att det blir sämre och sämre med skrivandet men jag vet inte riktigt hur man ska hinna med allt.
Jag har fått lite ideér som vi ska prata om på Tisdag i rättvik. ( lite ideér om framtida sammarbeten inom demens)
Har haft några givande samtal i veckan som gått om detta med lite olika personer.  Jag försöker att pysla på med det jag kan göra. Det var meningen att jag skulle föreläsa både 5 och 6 okt men man får vara glad att det vart bara en av dagarna. Det kan ta mycket på krafterna att pratat om sin pappa två dagar i rad! Jag hoppas på att nästa veckas träff blir givande...

RSS 2.0