sommaren går fort

Dagarna bara springer iväg..  Jag hinner knapt med...
Idag bär det av till Erkers för att jobba. Jag måste säga att det är en trött man som sitter här och skriver. Huvudvärk och väldigt trött. I dag skulle det bli så där jätte varmt tror jag så det är väll bara att jobba på och se glad ut fast man nog hellre hade legat i solen och haft det skönt. Men det är ju sällan man gör de. Jag har haft en trevlig midsommarhelg med barnen och Pappa har det bra i Leksand men det kan vara svårt att kopla ifrån tankarna om honom.

oj oj oj nu är klockan 06.49 och jag börjar 7.00 och har inte kommit i kläderna än.. Vi hörs

En liten midsommarbild

Idga har barnen fått dansa kring stången och haft det roligt i näsbyggebyn... En underbar tillställning och så mysigt!Jag och min käre sambo var ut i onsdagskväll och snickrade en mjölkpall..

midsommarafton

Igår hade vi faster och mamma på middag. Det vart grillad fläskytterfilé, rostad färskpotatis, Tzatziki, beasås och grillade coctailtomater. Fantastiskt gott. Midsommar i Dalarna var ju som vanligt: REGN! Det har ju blivit lite av en tradition med regn under midsommarafton.
På kvällen satt jag och mina barn i soffan och plötsligt säger Amanda: Pappa, ops betyder att man har ställt till med något. Jag tittar på henne och säger ja det är riktigt. -Då ska jag säga det nästa gång jag har sönder något. Vilka komentarer det kommer från denna unga dam;)
Sedan tog jag och en kompis en tur till Leksand och tittade på dom yngre förmågorn hur dom beter sig på midsommar. Ja, båda jag och min kompis tyckte att vi hade blivit lite för gamla för att hålla på som dom gjorde där. Bara fylla... Nej usch!
Hoppas ni alla haft en underbar midsommar!

Trevlig midsommar

Vill bara önska alla en trevlig midsommar!


Måndag

Jaha då har det varit en ny dag på jobbet då jag har varit på Erkers och gjort klart min dotters 5 års present. Hon fyller visserligen inte förän i augusti men det är bra att vara ute i tid så jag har det klart. Idag ska jag bara ta det lugnt och lägga mig tidigt och sova.Det har varit fullt upp vecka ut och vecka in och nu är det snart midsommar och sen är det väll dax för långkalsonger igen. Nu måste jag göra mina barn klara för kvällen. Inte så vakert skrivet men jag har då ändå lackat den och de vart super sen det inte är lätt att skriva med pensel är något helt annat... ;)

Känslor

Idag är en sådan dag allt bara bubblar upp i skallen. Jag sitter och pratar med min sambo och tankarna svallar över. Tårarna trillar och jag får lite skuldkänslor. Jag måste träffa pappa snart. Det är tufft och hinna med allt just nu och jag blir bara trött på mig själv.. jag skulle vilja hinna så mycket men då behöver jag nog en månads ledighet. Jag är trött och matt och irriterad på mig själv för att jag inte har hälsat på pappa. Jag ska göra det men det där med tiden är lite svårt. Jag hade även velat varit med på båtturen i fredags då det firades 15 års jubielum till sjös och jag hoppas att det har varit en trevlig tripp för er alla i föreningen. Jag ska gå och lägga mig tror jag och få lite mer energi i kroppen. tuen kramar på er alla vänner och läsare. Jag är så glad för alla nya mail och komentarer jag fått dom senaste veckorna. Jag tänker ofta på er som har hört av er och sitter i samma sitts som jag.. Jag tittar in i morgon eller på måndag....

vasa

Oj oj oj vad tiden rullar iväg snart i mitten på juni och snart är väll sommaren slut. Det har inte hänt så mycket det senaste tre dagarna har bar jobbat och jobbat. Jag hade sett fram imot en tur med gustav vasa på fredag men upptäcker att det var ju kl 17.00 och jag jobbar. Demensföreningen Leksand har nämligen 15 års jubilemum och det firas med en båt tur för våra medlemar. En helt underbar idé men jag får väll ta med Linda ut på en liten tur med vasa istället.
Tyvär får det bli ett litet inlägg ska klä mina barn och skjutsa dom till dagis....

Besök!!!

Nu sitter jag här igen. det har blivit lite mer och mer sällan. Pappa och mamma kommer hit och tar en fika med mig och barnen i eftermiddag. Det ska bli roligt men även lite jobbigt psykiskt. Det är ju så att jag har accepetrat allt nu och gått in i en fas där jag bara tycker att det är för jävligt att det skulle bli så här och att det liv pappa lever är inget liv värt att leva. Men när jag träffar pappa så tycker jag det är jobbigt psykiskt för jag ser ju min pappa stå där men han finns ändå inte längre kvar, Det är ett skal med en person som jag kanske om jag har tur känner igen ett par sekunder under en timmes prat. Jag tror och jag hoppas att jag en gång i livet kommer att få kunna prata med min friska pappa. Jag är inter religös eller nått liknande men man måste ha en tro och det tror jag att alla människor har någonstan där inombords. Jag tycker att jag sörjt och varit ledsen i en tid så lång men igentligen är det inte alls länge. För pappa har de ju gått så fort så man han ju inte vara med.

Nej nu ska jag försöka vara lite med mina barn och leka med dom. Jag vill ge dom all den tid jag kan. För där går allting så fort oxå. Jag ville bara säga att ni får ursäckta min stavning och så men jag har alltid haft svårt att stava och så men jag hankar mig fram ändå. Det är tur vi har Beth med i styrelsen i demensföreningen annars skulle de inte vara så bra skrivet på våra möteprotokoll. ;)
Blixtar och dunderSkyndar mig att göra ett inlägg melan smällarna utanfö fönstret. Idag är mamma på Edshultgården och hälsar på pappa. Dom skulle grilla där idag om det nu blir nått i regnet. Jag själv bara jobbar och är lite för trött för att åka dit. Nu en vecka efter jag fick mottaga vitsippepriset får jag fortfarande gratulationer för detta fina pris. Det blir mer och mer folk som hör av sig med demens drabbade i sin närhet. Jag är mycket glad att folk vågar stanna och prata med mig om detta. Jag har saknat stunderna med pappa meroch mer ju närmare sommaren vi kommit men jag upplever dom som minnen istället. Jag och mina barn har varit ute och fiskat och jag har lärt dom hålla i spöt själva. Jag va fruktansvärt stolt när vi var i väg en dag förra veckan och jag satt bara och beundrade dom på en sten medans dom fiskade.
Jag jobbar på med projektet som jag villl genomföra men nu väntar vi bara på en kille som skal titta på det och se hur vi ska genomföra det. Jag öppnar min mailbox varje dag med förvantan och hoppas att han ska ha mailat mig. Jag vet att han har fullt upp och det kan ta lite tid, En tid som jag kanske inte har kvar att vinka på. Ni kommer att förstå sen när jag ser att det är genomförbart. Hoppas ni alla har tagit hand om er och att ni hft fina sköna dagar i sommarvämen...


En liten ros till personalen på pärlan (Dagverksamheten på Edshultgården)
Ni gör ett underbart jobb! Ni har en fantastisk kunskap och ni kan verkligen ta hand om dementa och aktivera dom...
Tusen tack för att ni finns!

RSS 2.0