Tack bror min!

Har suttit här på kvällen och tittat på alla bilder och tidningsurklipp på allt som hänt de senaste 2 åren. Vilken resa!
Jag är så glad att jag har haft dig med på denna resa på alla föreläsningar och alla konferenser. Du är den bästa brodern som finns! Du är fantastisk!

En speciell morgon...

Jag sitter här och grubblar med kaffekoppen bredvid. Jag har en plats i mitt hjärta som tillhör min pappa och den platsen kommer alltis att vara hans. Detta är en morgon som är speciell, min äldsta dotter fyller 6år och jönskar att min pappa hade fått uppleva detta som frisk. Han fattas mig och tankarna kring detta har bitit sig fast. Jag vet att dom försvinner så fort jag kommer till jobbet men detta är bara en sådan morgon som det är mycket i huvudet.
Jag älskar dig pappa!

Det sista från Öland

Det har varit en fantastik tur till Öland och jag sitter och tänker igenom allt som vi gjort och fått uppleva.. Alla har varit så underbara och trevliga. Jag kommer att ha kvar många trevliga och fina minnen här ifrån, länge!
Alla som var med på denna gjorde grupparbeten och jag måste säga att när vi kom ner i går mrse och fick läsa vad som skrivits så blev jag rörd till tårar. För mig är detta något stort och jag har haft mycket närvösa stunder innan föreläsningen i fredags och så möts man av dessa fina ord på Lördag morgon. Då blir man lycklig. Jag kommer att spara dom och när det känns tungt här i livet så kan man gå tillbaka och titta på dom...
 
 
Dessa fin ord får avsluta vårat besök på Öland och tacka alla ni som varit med på denna resa. Ni är uderbara och utan er skulle inte vården fungera.. Tack för att ni finns....

Fredagen..

Igår hade vi föreläsningen och jag och min bror har fått så mycket beröm. Jag är så glad att vi fick vara med på denna konferens och vill tacka alla inblandade. Att få vara här ner har get så mycket och jag har träffat så många trevliga och spännande människor. Det är helt underbart att få vara med på något såant här. Jag tyckkar att ALLA inom vården borde få vara med på detta någon gång för det är ni på golvet som gör det verkliga jobbet och är helt underbara. Under denna konferens har jag ätit gott och druckit gott. Vi har blivt så väl omhendertagna av alla.. TACK Stina-clara och alla ni andra som står bakom detta!
 
Igår åt vi en härlig tre rätter middag och njöt i fulla drag...
 
 
Ett riktigt härligt gäng vi delade bord med
 
 
Desserten!
 
 
Funderade ett tag om jag var med i skilda världar
 
 

Öland

Nu sitter jag på hotellrummet efter att jag avnjutit en Ölandsbuffe. I morgon är det dax för föreläsning kl 10.00 så då gäller det att vara pigg och allert;)
 
Efter middagen blev det en liten promenad utanför hotellet

Nu bär det av till Öland

I morgon bär det av till Öland och klockargårds konferensen! Mycket i kroppen som bubblade upp i dag när jag gick igenom lite gammla föreläsningar på datorn. Det är tur att jag har dom och kan gå tillbaka och titta igenom dom och ta ut det bästa. Nu har jag massor med små fjärilar i magen och det känns nästan som dom kör rally där.. Men jag vet ju att detta blir bra i slut ändan.. Datorn åker med och jag kommer att blogga under resan.. Så vi höres i morgon:)

Vilken Familj

Ni får ursäkta mig men jag hinner inte med allt just nu så det var ett tag sedan.
Igår fick jag ett paket av min älskade familj.. Jag öppnade försiktigt och hade svårt att hålla tillbaka tårarna. Det var en bild på mig och pappa som mina barn hade valt ut. Den tavlan kommer att betyda väldigt mycket för mig. Jag satte upp den bredvid vitsippepriset på väggen och tittade på det och kände att tårarna nästan kom igen. Det finns så mycket känslor i kroppen på en när man tänker på hur livet hade kunnat vara men det tog en helt annan väg. Varför ska det bli så mycket sjukdomar i världen?
Nästa vecka blir det fullt upp innan det bär av till Öland..
Jag tittar in och skriver och berättar om det på Tisdag.. Det kommer även en Länk till leksands demensförening som en underbar tjej har hjälpt mig att göra.. Så det kommer skrivas mycket mer under nästa vecka och fram över.. Datorn åker även med till Öland!
 

Slut på semestern..

Vilken vecka! Jag tror att semestern gjort att jag blivit aldeles slut i kroppen.. Varit helt slut i kroppen nu när jag börjat jobba.. I Onsdags började jag och bror min gå igenom föredraget inför Öland. ett föredrag som nu bara ska fin slipas., Idag ska jag upp till en kompis för att titta på en domän till Leksands demens förenings hemsida.. som kommer att på börjas strax.. Hoppas att detta blir bra.. Annars har det inte hänt så mycket.. Om två veckor bär det av till Öland och det ska bli mycket spännande och intressant.. fick deltagar listan här om dagen och vi kommar att vara ca 300 personer på denna konferens..  Jag ser mycket fram imot hösten och höstens jobb tillsammans med Leksands demensförening..
 
Tittar in lite senare..

knott och mygg

Nu är vi hemma och har haft det fint i sommarstugan trotts knott och mygg.  Ikväll blir det kräftor med ett gäng kompisar. En liten fest innan jag börjar jobba igen på måndag.. Det ska bli trevligt! Nu börjar alvaret igen men jag tycker det ska bli skönt att börja igen.. Vi ska börja med mycket spännande saker nu under Augusti månad.. Det blir lite med föreningen och det bär iväg till Öland med min bror på föreläsning på klockargårdskonferensen 24-25 aug..Det ska bli otroligt roligt att få fara iväg och träffa Stina-Clara Hjulström igen och få träffa framför allt vårdbiträden/undersköterskor.. Vi har fått otrolig respons av personer som jobbar med demensvård och det är fantastiskt vad det ger oss mycket och jag hoppas att det ger dom lika mycket.. Men att dömma av vad man för höra av er som jobbar med detta så verkar det uppskattat..
 
Nu ska jag ta och åka till affären.. på återhörande..

RSS 2.0