Jakt Lycka!!!

Jaha då sitter man här igen och bloggar.
Pratade med min syster Tina i dag om händelser igenom livet med pappa. ska sätta mej och anteckna lite med henne vid tillfälle. Vi kom iallafall inte riktigt överens om hur det gick till när mamma stod och gol på köksbordet men men det var iallafall nästan lika. Så här kommer min version..

Jakt Lycka!!!

För länge sedan när jag var liten och vi alla barn bodde hemma så var pappa ute och jagade älg. Hur det än var så led veckan mot sitt slut och mamma frågade oss barn hur det hade gått för pappa. Var på vi svarade glatt han har skjutit 6 eller 7 älgar (kommer inte riktigt i håg hur många det var). Mamma trodde naturligtvis inte på någon av oss barn. Då sa vi ska vi slå vad? Om du har fel så får du stå på ett ben på köksbordet och gala som en tupp. Mamma var ju med på detta. Pappa kom hem och berättade att vi talade sanning men då vägrade mamma att kliva upp på köksbordet. Vi fick mer eller mindre tvinga henne men till slut gjorde hon de.. Alla vi barn låg dubbelvikta på golvet och skrattade så de gjorde ont i magen. Tänk om man hade haft en filmkamera ;)

Det var så det gick till mer eller mindre när mamma stog på köcksbordet och gol på ett ben.
Och vad det gäller pappa. Vilken jakt lycka och dom andra i laget tyckte att pappa kunde vara hemma året där på för han hade skjutit för flera år framåt.

Kommentarer
Postat av: zandra

sv:Kul att du vill vara med! :)

Kika in om en stund för att se om du vann!

2010-09-27 @ 18:13:51
URL: http://decevven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0